Printare 3D

La Three Dimensional HUB, dezvoltam constant produse cu grad mediu si mare de dificultate, din 2019. Sprijinim o arie larga de industrii datorita celor mai noi tehnologii de printare 3D de care dispunem si oferim valoare prin dezvoltarea de produse, extinderea capacitatii de productie si alte servicii complementare.

Certificarile sunt o modalitate esentială de a asigura credibilitatea in lumea complexa de astazi, in special pentru companiile care ofera servicii. Iata principalele acreditari ale companiei noastre.

Three Dimensional Hub atestat ISO 9001!

Certificarea ISO 9001 este unul dintre cele mai importante standarde existente in acest moment pe piata internationala a standardelor de calitate.

Three Dimensional Hub atestat ISO 14001!

ISO 14001 este standardul international care specifica cerintele pentru un sistem eficient de management de mediu (EMS). Un certificat ISO 14001 pune foarte mult accentul pe politica de mediu deoarece ea ofera directia catre care se indreapta intregul sistem de management al mediului.

One Tree Planted

Three Dimensional Hub partener One Tree Planted

Schimbarile climatice si schimbarile in practicile agricole au lasat abandonate mari zone de campie ale Romaniei. Fara oameni care sa gestioneze terenul, eroziunea solului si degradarea peisajului incep sa-si ia amploare. Din 01.10.2022 3D-Hub devine partener One Tree Planted, organizatie Non-Profit care urmareste plantarea arborilor in zonele degradate. Pentru fiecare comanda plasata la noi pe site sau pe site-urile partenere, Three Dimensional Hub suportă costul de plantare a unui arbore in Romania. Acest proiect de plantare are loc in jurul pitorescului oras Sighisoara, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, alcatuit din sate sasesti romanesti din secolul al XIII-lea.

Cere acum o oferta personalizata si alege sa lucrezi cu profesionistii in printarea 3D.