Printare 3D

Imprimanta 3D Zortrax Inkspire

Imprimanta 3D Zortrax Inkspire

Zortrax Inkspire este o imprimanta 3D pe baza de rasina, care functioneaza in tehnologia UV LCD. Este proiectata in jurul unui ecran LCD de inalta rezolutie, cu iluminare din spate cu LED, ceea ce asigura ca fiecare parte a unui strat este expusa la aceeasi cantitate de lumina UV pentru a intari uniform rasina. Rezolutia in planul XY este de 50x50 microni, in timp ce inaltimea minima a stratului este de numai 25 de microni. Datorita acestui aspect, cele mai mici detalii pe care Zortrax Inkspire le poate printa 3D sunt invizibile cu ochiul liber. Acest tip de imprimanta ofera calitate printurilor, depasind imprimantele 3D SLA de top si fiind de 8 ori mai rapida decat acestea. Zortrax Inkspire este perfecta pentru inginerie, fabricarea seriilor mici si medii, precum si modelarea cu precizie a protezelor dentare sau in designul de bijuterii.

imprimanta 3d ultimaker

Imprimanta 3D Ultimaker S3

Imprimanta Ultimaker S3 ofera performante de inalta calitate, intr-un mod eficient. O imprimanta puternica, care se preteaza pentru imprimari cu 2 tipuri de material. Va ofera libertate si confort: pentru a proiecta geometrii complexe de model care necesita suporturi, care se dizolva in apa de la robinet.

imprimanta 3D zorthrax m300plus

Imprimanta 3D Zortrax M300 Plus

Imprimanta Zortrax M300 Plus se preteaza atat pentru productia industriala, cat si pentru prototipuri, oferind o acuratete dimensionala remarcabila, dar si avantajele ecosistemului integrat Zortrax.

Alege o echipa de profesionisti in tehnologia de printare 3D