Printare 3D

Three Dimensional Hub - servicii printare 3D alaturi de profesionisti

Indiferent daca ai nevoie de un prototip sau de o piesa, productia se realizeaza foarte rapid datorita unui numar foarte mare de imprimante 3D de ultima generatie disponibile.
Prin servicii de printare 3D realizam constructia de la faza de prototip pentru diferite obiecte, elemente sau piese in functie de domeniul de activitate, indiferent de stadiul si natura proiectului.

De ce sa ne alegi?

Clientii nostri beneficiaza de solutii personalizate, in functie de necesitatile fiecarui proiect in parte. Detinem o gama larga de materiale, o echipa de profesionisti care iti pun la dispozitie tehnologii de imprimare 3D de ultima ora si consultanta dedicata pentru ca pana si cele mai exigente cerinte sa fie indeplinite. Ingineri, designeri, arhitecti folosesc serviciile de printare 3D pentru a inova constant in productia industriala.

Este prioritar sa oferim clientilor nostri servicii de printare 3D la standarde inalte si preturi convenabile. Expertii nostri imbunatatesc constant intreg procesul de printare 3D pe baza feedback-urilor primite din partea clientilor.
Prin urmare, beneficiul real consta in experienta noastra de a duce la bun sfarsit cele mai indraznete proiecte. Anii de experienta, cei peste 2000 de clienti deserviti ne-au ajutat sa dezvoltam cele mai bune solutii pentru piata pe care activam.

Avantajele tehnologiei de printare 3D:

  • Revolutionarea procesului de creatie;
  • Prototiparea rapida;
  • Paleta larga de materiale si culori;
  • Preturi accesibile;
  • Tehnologie prietenoasa cu mediul.

Materiale folosite in servicii de printare 3D

De la materiale cu rezistenta crescuta la temperaturi inalte, polimeri folositi in ingineria aerospatială care au raportul putere – greutate comparabil cu aluminiul 6061, polimeri care pot fi printati 3D la o viteza mare de 90 mm/s, pana la materiale biogredabile care contin calcar pentru a face detaliile mai vizibile. Materialele de care dispunem, confera o gama larga de aplicatii si posibilitati.

Inca mai stai pe ganduri? Cere oferta de pret si hai sa discutam despre proiectul tau! 

Alege o echipa de profesionisti in tehnologia de printare 3D