Printare 3D

printare 3D cu rasina bluecast

Printare 3D cu rasina BlueCast X5 FormLabs

Rasina BlueCast X5 a fost proiectata pentru a ajuta bijutierii sa realizeze modele dificile, in care sunt necesare precizie dimensionala si calitati structurale. BlueCast X5 este o materie prima bazata pe un oligomer sintetizat, produs și brevetat de BlueCast. Gratie acestei rasini, este posibila atingerea unei calitati remarcabile de turnare directa, cu orice tip de pulbere (investment). Rasina BlueCast X5 se potriveste tuturor modelelor de bijuterii, de la filigran la medalii, precum si pentru matritele utilizate in domeniul dentar. Piesele imprimate sunt suficient de puternice pentru a fi manipulate fara proces de post-procesare, ceea ce permite un flux de lucru mai rapid și mai simplu.

Culori disponibile:

rasina Engineering SLA Series Heavy Duty

Rasina Engineering SLA Series Heavy Duty

Rasina Formfutura Engineering Series - Heavy Duty este o rasina fotopolimerica, special conceputa pentru a lucra cu toate imprimantele open Source SLA, DLP și LCD 3D in gama de 385 - 405 nm. Rasina Engineering Series - Heavy Duty combina o flexibilitate impresionanta cu rezistenta la temperaturi ridicate si o durabilitate optimă.

Culori disponibile:

engineering series tough

Rasina Engineering SLA Series - Tough

Rasina Formfutura Engineering Series - Tough este o rășină fotopolimerica, special conceputa pentru a lucra cu toate imprimantele open Source SLA, DLP și LCD 3D, in gama de 385 - 405 nm. Rasina Engineering Series - Tough este extrem de transparenta si echilibreaza perfect rezistenta ridicata la impact cu semi-flexibilitatea. Nivelul sau ridicat de duritate face ca aceasta rasina sa fie ideala pentru crearea unor parti puternice si funcționale, care pot fi expuse la perioade scurte, repetate, de presiune sau efort.

Culori disponibile:

 

Alege o echipa de profesionisti in tehnologia de printare 3D

rasina Raydent SG

Rasina Raydent SG

Tip de rasina cristalina, destinata imprimarii 3D a ghidurilor chirurgicale dentare precise. Biocompatibilitatea clasei I o face sigura pentru contactul tranzitoriu cu un corp uman, suficient pentru a efectua foraje sau alte proceduri chirurgicale obisnuite in stomatologia moderna. Rasina Raydent Surgical Guide fiind translucida, imbunatateste vizibilitatea in timpul procedurii.

Precizia dimensionala ridicata garanteaza amplasarea precisa a implanturilor sau ghidarea optima a instrumentelor utilizate de un dentist. Vascozitatea redusa si rezistenta la apa fac ca ghidajul tiparit sa fie usor de curatat.

Culori disponibile:

rasina Tough Clear

Rasina Tough Clear

Zortrax Resin Tough Clear este o rasina fotopolimerica unica ce permite producatorilor sa imprime cu succes obiecte translucide si asemanatoare sticlei. Acest model de rasina este dura, rezistenta la impact si ofera suprafete netede. Imprimarile 3D pot imita sticla in modele in care aspectele vizuale sunt importante pentru evaluarea proiectului. Rasina Tough Clear nu are miros intepator.

Capacitatea de transmitere a luminii in piesele gata de imprimat poate fi imbunatatita cu mai multe metode de post-procesare, inclusiv intarirea UV, slefuirea sau lacuirea.
Rasina Tough Clear are mai multe aplicatii, cum ar fi imprimarea 3D a prototipurilor transparente in ustensile de inginerie sau de cercetare, precum si crearea de elemente de iluminat sau piese decorative gata de utilizat. Datorita rezistentei imbunatatite, modelele nu se rup usor sub sarcini.

Culori disponibile:

uv laser flexible

Rasina UV LASER Flexible

Gama de fotopolimeri UV Laser Flexible este ideala pentru a face obiecte in care se doreste o mica flexibilitate, dar totusi un obiect de ansamblu dur. Obiectele subtiri se vor comprima si deflecta suficient pentru a se indoi si pentru a reveni la forma initiala. Acestea prezinta proprietati foarte mici de forfecare la tractiune si alungire ridicata, astfel, obiectele putand fi indoite si comprimate aplicand o anumita forta. Rasina UV Laser Flexible ofera printuri excelente la imprimantele laser de birou.

Ca avantaje, pot fi experimentate beneficiile timpului redus de expunere si suprafata de expunere larga, ceea ce permite capturarea celor mai fine detalii pe care le poate furniza echipamentul dumneavoastra. Materialul solid este dur, rezistent si durabil, cu conditia sa fie depozitat intr-un mediu uscat, departe de lumina puternica UV.

Culori disponibile:

UV laser flexible

Alege o echipa de profesionisti in tehnologia de printare 3D